Långsiktiga samarbeten med världsledande tillverkare

Till våra kunder är vi en unik och trygg leverantör som kan erbjuda kvalitet i världsklass när det kommer till hela kedjan. Från den inledande utvecklingen till produktion och logistik såväl som professionell teknisk support.

OXE Marine grundades år 2012 och är verksamma inom marinsektorn. Under år 2016 lanserade bolaget OXE Diesel, världens första dieselmotor för utombordare i de högre effektnivåerna, som lett till stor efterfrågan världen över.

Väderstad är ett av världens ledande företag inom jordbearbetning och sådd. Sedan starten 1962 har Väderstad alltid legat i framkant vad gäller innovation, tekniska framsteg och utveckling av nya metoder.

HIAB är ett industribolag främst inriktat på kranar för lastbilar. De är ett av världens ledande bolag inom sin nisch och ägs av finländska Cargotec. Kunderna finns inom en mängd olika branscher, så som byggnadssektorn, skog, industri, återvinnig och försvar.

Epiroc är ett svenskt industribolag som bland annat verkar inom kompressorteknik, vakuumlösningar, gruv- och bergbrytningsteknik samt bygg- och anläggningsteknik. Ett av bolagets mest kända produktserier är de handhållna borr- och bilningsmaskinerna Cobra.

Volvo Construction Equipment är ett världsledande företag inom anläggningsmaskiner. Företaget har ett brett utbud av maskiner som bland annat innefattar hjullastare, banddrivna och hjuldrivna grävmaskiner, dumpers och schaktmaskiner.

Kalmar tillhandahåller lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Bolaget är en del av Cargotec och är marknadsledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering.

Rototilt är ett svenskt verkstadsindustriföretag med huvudkontor i Vindeln i Västerbotten. Den första tiltrotatorn av märket Rototilt® lanserades på marknaden år 1986 och idag är de en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorer, tillbehör och system.

Mitsubishi Logisnext erbjuder egentillverkade, flexibla och innovativa lagertruckar och motviktstruckar. En kombination av japansk kvalitet och teknologi tillsammans med svensk design, användarvänlighet och ergonomi. Sedan år 1949 har de erbjudit produkter med marknadsledande kvalitet.

Pheenix Alpha är en av världens ledande tillverkare av vinylpressar. De flesta av bolagets pressar går på export och bland kunderna finns exempelvis Sony Music Entertainment, ett av världens största skivbolag.

 

”Pheenix Alpha och WTB Control – ett nära samarbete sedan 20 år”

Start typing and press Enter to search