In WTB Control

Winner ökar sin produktionskapacitet – förväntas växa starkt tillsammans med WTB Control

Winner Hydraulics Corporation grundades år 1993 i Taiwan och är en internationellt erkänd tillverkare av hydrauliska patronventiler, ventilblock och kompakta hydraulaggregat. Winner och WTB Control har ett nära samarbete sedan många år, där Winner levererar kvalitativa hydrauliska komponenter till WTB Control, allt ifrån standardventiler, magnetspolar och ventilblock till skräddarsydda ventiler.

– Vi på Winner är glada över att vara en av WTB Control’s nära partners. WTB är en stor aktör inom hydraulik med enastående teknisk kompetens och stark position på den skandinaviska marknaden, säger Serena Chang på Winner och fortsätter:

 

– Winner värdesätter den skandinaviska marknaden, där Sverige är en stark representant, och förväntar oss att fortsatt kunna se WTB Control som den främsta leverantören av hydrauliska komponenter i Skandinavien.

 

Nu bygger Winner en helt ny fabrik med det huvudsakliga målet att öka sin produktionskapacitet och som alltid tillhandahålla produkter av bästa kvalitet såväl som snabba leveranstider.

 

– Med utbyggnaden av fabriken kommer vi att kraftigt öka vår produktionskapacitet, över fem gånger den nuvarande, under de kommande åren, säger Serena Chang.

 

Winner är ett bolag som lägger stor vikt vid interna kontroller och tydliga flöden för att minska kvalitetsavvikelser, såväl som att de alltid prioriterar kundens produktönskemål och att hålla sina leveranstider. För att kunna tillverka produkter som kräver extremt fin tolerans har de ständigt ett brett utbud av världsledande bearbetningsutrustning som tillåter dem att fullt ut kontrollera precisionen.

 

Förutom den nya fabriken, håller Winner nu även på att etablera en ny hemsida och att utveckla en app, genom vilken kunder smidigt kommer att kunna se Winners produktprogram direkt från telefonen.

 

– I takt med att vi nu rejält skalar upp tror vi att WTB Control årligen kommer att växa tillsammans med oss. Vårt mål är omkring 15–30% ökning varje år, avslutar Serena Chang.

Start typing and press Enter to search