In WTB Control

Kundresan del 2: Från order till testning

I del 1 av vår serie av Kundresan beskrev vi hur vi på WTB Control arbetar nära våra kunder, från den första kontakten med våra tekniska säljare, genom den skräddarsydda konstruktionsfasen, till presentation och offert av lösningen. I den här artikeln, del 2, fortsätter vi att följa kundresan och fokuserar på hur vi tar emot order, skapar prototyper och genomför omfattande tester för att säkerställa att våra lösningar uppfyller de högsta standarderna.

 

1. Ordermottagning och bekräftelse

När du som kund har godkänt offerten och lagt en order, inleder vi processen med att noggrant bekräfta alla detaljer. Det här steget är avgörande för att säkerställa att vi helt och hållet förstår kundens behov och att inga detaljer missas.

 

2. Prototypframställning

Nästa steg i processen är att skapa en prototyp av den skräddarsydda lösningen. Detta innebär att våra ingenjörer arbetar intensivt för att förverkliga designen. Vårt konstruktionsteam använder avancerade CAD-verktyg för att skapa en detaljerad modell av prototypen. Designen granskas och optimeras för att uppfylla både funktionella och estetiska krav.

 

Med hjälp av moderna tillverkningsmetoder produceras den första versionen av prototypen. Vi väljer noggrant ut de bästa materialen, baserat på de specifika kraven för att säkerställa hållbarhet och prestanda.

 

3. Funktionstester

Efter att prototypen har tillverkats genomgår den ytterst noggranna tester för att verifiera att den uppfyller alla förväntade prestandakriterier. Prototypen utsätts för olika belastningar och prov för att säkerställa att den tål verkliga användningsförhållanden.

 

4. Eventuella utfallsprov

I vissa fall kan ytterligare utfallsprov vara nödvändigt för att bekräfta produktens funktionalitet under verkliga förhållanden i sin avsedda miljö. Vi involverar ofta våra kunder i denna fas för att få direkt feedback och göra eventuella justeringar innan den slutliga produktionen påbörjas.

 

Genom att följa dessa steg kan vi på WTB Control säkerställa att varje produkt, från ordermottagning till slutlig testning, uppfyller våra kunders krav och förväntningar. Vår process, som inkluderar detaljerad planering, prototyputveckling och omfattande tester, garanterar hög kvalitet och pålitlighet i varje lösning vi levererar.

 

Del 2 av 4

Denna artikel är den andra delen av en fyrdelad serie som utforskar kundens resa genom WTB Control. Följ med när vi tar dig genom vårt samarbete för att skapa innovativa hydrauliklösningar.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss >

Start typing and press Enter to search