In WTB Control

Wandfluh om vårt samarbete: ”Vi är ständigt imponerade av den kompetensnivå och innovationskraft som finns hos WTB”

Wandfluh är ett Schweiz-baserat bolag som både producerar och utvecklar hydrauliska ventiler, elektronik, programvara och kraftaggregat. Bolaget är marknadsledande inom sin nisch och är representerat av både systerbolag och försäljningspartners världen över.

Wandfluh är ett företag i framkant när det kommer till hydraulventiler med proportionell styrning. Andrew Stover, Area Sales Manager på Wandfluh berättar:

 

– Våra proportionella produkter är en integrerad del av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att tillhandahålla pålitliga produkter som överträffar kundernas förväntningar. Vårt mål är att fortsätta leverera komponenter och elektronik som gör det möjligt för våra partners och deras kunder att utveckla innovativa, exakta och långvariga hydrauliska system och lösningar.

 

Sedan många år är bolaget en nära partner till WTB Control. Till oss levererar Wandfluh hydraulventiler och tillhörande elektronik, designad för precisa och krävande applikationer. Bolaget tillhandahåller en bred portfölj av högkvalitativa och kostnadseffektiva standardprodukter såväl som skräddarsydda lösningar utformade för att möta behoven hos specifika kundapplikationer.

 

– Vårt samarbete med WTB är något vi värdesätter högt och vi är ständigt imponerade av deras kompetensnivå, innovationskraft och framgång. Att arbeta med dem som partner är alltid inspirerande och engagerande, berättar Andrew Stover.

Start typing and press Enter to search