In WTB Control

Vår partner VIS Hydraulics – framstående inom innovation och tillverkningsteknik

VIS Hydraulics grundades i början av 2009 i den italienska provinsen Modena. Bolaget är en framstående leverantör av patronventiler och en nära partner till WTB Control. VIS Hydraulics kännetecknas starkt av sin designinnovation och forskning samt ledande kvalitet och toppmoderna tillverkningsteknik. Deras kunder finns runt om i hela världen, men WTB Control var faktiskt deras första.

– WTB är den allra första kunden i VIS Hydraulics historia. Sedan starten har kommunikation, samarbete och lojalitet varit i centrum för vår framgångsrika relation, berättar Gian Marco Marra, Account Manager på VIS Hydraulics och fortsätter:

 

– Under åren har WTB blivit en sann partner, snarare än bara en kund. Den ömsesidiga passionen och erfarenheten av att utveckla skräddarsydda produkter för hydraulikindustrin är det som gör det möjligt för VIS Hydraulics och WTB Control att skilja oss från konkurrenterna och dessutom ge större värde till våra samlade kunder.

 

VIS Hydraulics strävar alltid efter att vara flexibla, lyhörda och ge support i världsklass samtidigt som de betonar vikten av att hitta kostnadseffektiva lösningar och att alltid försöka förbättras. Något som gör att samarbetet med WTB Control fungerar mycket bra.

 

– Vi på WTB Control är väldigt nöjda över samarbetet med VIS. De är lösningsorienterade, tillgängliga, har generellt bra svarstider och vill hjälpa till. De tillhandahåller relevant information och det är lätt att få kontakt med rätt person. VIS har ordning och reda på allt ifrån orderbekräftelser, fakturor och följesedlar till hur gods packas och märks, säger Johan Olsson, Inköpare på WTB Control.

Start typing and press Enter to search